top of page
Search
  • Writer's pictureNemastro

2023 január havi előrejelzés

A korábbi időszakok eseményei a teljesség igénye nélkül:


– háború Ukrajnában, ami két nagyhatalom burkolt konfliktusa: proxyháború

– USA célja az oroszok gyengítése, amit a világ egy része nem támogat

– másik céljuk Európa meggyengítése, szétzilálása, ami sikerült az EU nem egységes, tehetetlen és céltalan politikáját elnézve

– Oroszország bejelentette, hogy fegyverkezik a NATO ellen

– korlátlan pénzügyi lehetőségek

– fegyverkezés

– hadsereg létszámának 1 millióról 1.5 millióra való növelése

– USA bejelentette december elején, hogy Kína is ellenség

– G7 úgy számol, hogy 2023-ban még tart a háború

– Moszkva és Újdelhi a közös kereskedelmi egyezményekből kizárja a dollárt és az eurót

– megállapodás, hogy 2023 február 3 körül megkapja Ukrajna, amit támogatásban vár

– Biden Patriot elhárítórendszert adott az ukránoknak

– oroszok kijelentették, hogy ez beláthatatlan következményekkel jár → a háború egyre nyíltabban mutatja a valódi szembenállásokatA januárban nincsen aktuálisan bepontosuló nagybolygó tranzit, így csak az ősbolygók mozgását tudjuk elemezni.

Egyik, ránk nézve jelentősebb hatás a 15-e körüli történésekben megmutatkozó Vénusz kvadrát Uránusz lehet. Ez az események tükrében azt jelentheti, hogy valami olyan történik a világ ránk nézve aktuális részében, ami a közösségi támogatás révén akadályozza a területi annektálást – ez nyilván vonatkozhat Ázsiai területekre is. Valamilyen közösségi támogatással kapcsolatos esemény, vagy más esetben valamiféle tiszteletlenség, alkalmazkodási probléma lehet egy szövetségben, ami veszteséget hoz létre. El tudok képzelni olyant, hogy a harcoló felek behazudnak valamit, ami akadályozza a fegyverszünetre való készülést. Energiaszektorbeli problémák is kerülhetnek fókuszba, mondjuk az oroszok által birtokolt erőművek lekapcsolása, vagy ennek lebegtetése is előjöhet.


A másik hatás, hogy a Szaturnusz együttáll a Vénusszal 22-én, ami jelzi, hogy elfogadják az Ukrán segítséghez szükséges lépéseket. Egyfajta kifacsarás, lehúzás jelenik meg ebben az analógiában, ami mutatja, hogy mit is jelent Európa számára ez a segítségnyújtás.

Lehet még az analógiában éhezés is, illetve kihasználás. Ez lehet az előszele, vagy beteljesülése az ukránoknak beígért segítségnek.

48 views0 comments

Recent Posts

See All
Post: Blog2_Post
bottom of page