top of page
Search
  • Writer's pictureNemastro

Joe Biden horoszkópja

Biden képletét bepontosítottam, 1942.11.20. 8:09:30 lett Scranton településsel az astro.com-ról


Név

Biden, Joe Gender: M

Születési név Joseph Robinette Biden, Jr.

Időpont 20 November 1942 at 08:30 (= 08:30 AM )

Hely Scranton, Pennsylvania, 41n25, 75w40

Időzóna EWT h4w (is war time)

Adatok eredete Emlékezetből Rodden besorolás A


A Rodden A-besorolása egy elég megbízható adat, de ezzel sajnos nincs benne a harmadik gyerek halála a sorsában. Így be kellett állítanom a fenti időpontra.

Más programokban az AC eltérhet a használt Efemerida és háztáblázat szerint ilyen határértéken a házak beállításakor, így jelzem, hogy az AC az elemzésben a Nyilas 0:09 fokán áll, nem a képlet szerinti 0.06-on, vagy más program szerinti Skorpió 29.xx-en.

Ez nem az alkalmazott program hibája - én többet is használok -, hanem a licencelt táblázatok korrekciója. Ilyenkor az asztrológus feladata eldönteni, hogy mit is választ. vagy kiszámolja kézzel, de ott is valamelyik cég Efemeridáját használja, ami nem biztos, hogy egyezik a programokéval.

Hogy áll a hatalomhoz, milyen céljai vannak? Mik a motivációi?

Nála elsősorban az a jelenség érzékelhető – főleg fiatalabb korában látszik –, hogy csak olyan célokat tudott magáévá tenni, amit mások jelöltek ki számára. Ezeket precízen és legjobb tudomása szerint hajtotta végre. Ugyanakkor botrányba keveredett plágium gyanú miatt többször is, ez a Nyilas aszcendensre remek, mert annak természetes lendülete miatt és idealisztikus attitűdjeivel könnyedén veheti a másokét a magáénak.

Politikai hatalmát is másokért kapja, saját céljait nem élheti benne – ezt ugye meg lehet kérdőjelezni a jelenlegi konfliktus támogatásával, hiszen tudjuk róla, hogy évekig járt kelet-Európába a szabadidejében is, illetve egyik fia benne volt/van ukrán cégek igazgatótanácsában. Ez elég oknak tűnik, hogy jobban érdekében álljon az USA gazdasági céljait a saját családjáéval egyeztetve támogatni a konfliktus elhúzódását.

Lehet, hogy itt az ország érdeke miatt kapta a lehetőséget, ami egyben őt is segíti… Mindenesetre az érvényesülését a lemondás, vagy áldozat által azzal a X-es Neptun szextil Nappal bőven segítheti.

Sajnos a pszichés zavarok nála is megjelenhetnek a célok elvesztésével. Ugyanakkor az áldozatot ő személyes sikernek foghatja fel, ami támogatja a későbbi lehetőségeiben.

A nyilvánosság előtt a liberális és megfontolt politikus képét hozza, bár a közismert malőrjei miatt ez a kép erősen megkopott nála. Volt agy-műtétje is, ami fokozott kockázatot jelent a pozíciójára nézve. Hogy ezek ellenére megválasztották, az mutatja, hogy Trump után mennyire kétségbe voltak esve a vezető gazdasági pozícióban lévők, hogy kézbentartható elnökük legyen. A hatalomba kerülése napja sem jelent jót az Egyesült Államok népének – nem mintha Trump jobb lett volna, de vannak kétségtelen eredményei a háborús helyzetek elkerülését illetően –, úgyhogy személy szerint kíváncsian figyelem, hogy vajon elbukik-e idő előtt, vagy kihúzza a választásokig. A Nap-Vénusz együttállás és Uránusz oppozíció jelezhet nála súlyos betegséget és ezzel a hatalomból való kiesést is. Ugyanez lehet jó a 12-es Marsra, ami hozhat nála merényletet is (korábban műtétben is élhette, illetve gyerekvesztésben a balesetben). Hitlernek is volt hasonló jelzője, meg is kapta, bár neki – emlékezetből – volt rá sorsbeli lehetősége, hogy ne tudják megölni titkos ellenségei. Biden esetében olyan állás van, hogy attól, hogy védik és óvatos, még lehet ellene merénylet.

Feladatban neki a hitelesség lenne a mindenekelőtt fontos, amit már fiatalon is eljátszott, mikor feltételezték, hogy csalt. A gondoskodás területén kellene megélnie, valószínűleg gondot okozna neki az érzelmi leválás, ha a gyerekek önállósodni akarnak. Ez utalhat arra, hogy még most is az apai befolyás érvényesül a családban.

A 12-es Skorpió Merkúr hozza neki az idegrendszeri problémát, amit láthatunk az olyan baklövéseiben, mint a rosszul időzített megjegyezések és a többi kényelmetlen reakció, amit elnökként nem szabadna kifelé láttatni.

A maga módján ő is harcos típus, de inkább érzelmekkel igyekszik operálni, miközben a birtoklás is lényeges eleme a létének – ez Putyinra is jellemző amúgy. Biden szenvedélyesen él, mindenhez szélsőségesen viszonyul, mindent, vagy semmit akar – ez látszik a háborút illetően is.


Barátként neki a gátlástalanság jelenik meg, amivel megnézi, meddig mehet el. Kér és kap is, de ha úgy érzi, hogy nem elég jól ismerik, akiben megbízott, akkor lép velük szemben és kiejti őket a körből.

Elvárja a nagylelkűséget és a politikában nem könnyen bocsájt meg, bár ha elé járulnak és megkövetik, valószínűleg ad még egy, vagy több esélyt, de ennek ára lesz az illető számára.

Ellenségei bőven akadnak, de nem olyan fajsúlyosak, mint elsőre látszik - bár a merényletig is elmennek bizonyos esetekben, ahogy korábban említettem –, mégis, velük könnyebb lehet együttélni, mint egy mélyen ható idegrendszeri problémával.


Csapdája még, hogy azt hiheti, ha politikusként befut, akkor nem vállalhat kockázatot, azaz nagyon óvatosan próbálhat manőverezni. Ez lehet az is, hogy nem meri elengedni az Ukrán támogatást, mert fél, hogy elveszti a lehetőséget az országa az egyeduralmi pozícióra a világban. Nos, éppen fordítva lenne és úgy lehetne sikeresebb, ha el tudná engedni ezt a háborút. Kérdés, hogy vajon belátja, vagy beláttatják vele a tanácsadói, esetleg az események viszik el ebbe az irányba dolgot?


Dönteni nem szeret, előbb megvárja, míg a másik lép és utána hozza meg a döntést, hogy övé lehessen az utolsó szó. Ezzel a politikában nem éppen harcosként érvényesülhet, inkább az a klasszikus csendes, háttérben szálakat szövögető típus, aki majd a végső szót mondja ki.

Mivel nem szereti a változásokat, így ha kikerül az elnökségből egy vesztes választás miatt, sanszos, hogy megrendül az egészsége is.


Feladatáról már volt szó, de kora miatt neki sem lesz sorsban komoly következménye, ha hazudik, vagy kiderül róla hivatalosan, hogy nem teljesen ép már. Emögött az is állhat, hogy akik mozgatják – nyilván a pénzügyi elit –, azoknak mindegy mit csinál, míg ott van és engedelmes és utána is megtalálják a fogást a következő elnökön.


Kérdés, hogy az Egyesült Államoknak ez mennyire lesz jó a jövőben? Most van a Plútó-visszatérésük és ebből adódik, hogy a következő 250 év feladatát főbb vonalakban a mostani két kisebb visszatérés segíti meghatározni. Mivel már túl vannak rajta ‘22 dec 28-al, így csak a következmények maradnak és az új kezdet lehetőségeinek analógiái. Eszerint (az eredeti Függetlenségi Nyilatkozat ideje szerint nézve) elég komoly visszafogottságra kényszerülnek majd és várható polgárháborús helyzet is náluk. Erre reflektál, hogy a fekete és spanyol lakosság száma több lesz, mint a fehéreké, illetve a Kína és Oroszország általi gazdasági kényszerítések is megtépázhatják őket. Ugyanis nem lehet állandóan fegyverrel biztosítani azt az állítólagos “világ-szabadságot”, amit képviselnek. A demokrácia egy jól összerakott hazugság, aminél jelenleg nincs jobb rendszer még kitalálva, de minden erejükkel megtesznek érte mindent, hogy erre fel is hívják a világ figyelmét. Az pedig felébredt.


Biden a képlete szerint nem célkijelölő, hanem megvalósító, ez pedig újra alátámasztja, hogy lehet mögötte irányítás.

Házurak szerint a politikát úgy csinálja, hogy abban sikeres, de ez csapádázza is, a korábbiak szerint. Érvényesülésre született, szerethető és elfogadható figura, jó választás vezetőnek. A 8 ura az 5-ben hozza, hogy vágyik a gyerekre és ezért kell neki a család a 4 urával a 8-ban. Ezt mutatja az élete is a sok gyerekkel. Mostanság ez inkább a pénzről szólhat, hogy azt akarja, hogy a családja jól járjon. Ez utalhat az ukrajnai gazdasági érdekeltségek víziójára. Bele fog botlani vajon a világ is?
48 views0 comments

Recent Posts

See All
Post: Blog2_Post
bottom of page