top of page
Search
  • Writer's pictureNemastro

Miért vesztett Erdogan?

Erdogan képlete annyira régi a jegyzeteimben, hogy eszembe sem jutott kétségbevonni a valódiságát. Azonban megnyerte a választásokat, így kénytelen voltam feltenni a kérdést, hogy én nem értek hozzá, vagy valami hibázik…

Mivel én tévedhetek, de az asztrológia nem, így arra jutottam, hogy emberi hibát keressek. A magamé gyorsan meglett: a módszerem más esetekben működik, így átnéztem, mit találok róla és ezek alapján, meg a választási győzelem ténye alapján kénytelen voltam újrakalkulálni az eddig nem ellenőrzött radixot.

Amit találtam, aszerint más asztrológusok hol Oroszlánra, hol Bakra tették, illetve van egy el nem érhető hivatkozás is. Megnéztem, a Bakkal nincs a szolárjában választási győzelem. Az Oroszlánnal lehetne, de akkor a konkrét választási győzelem hiányzik az elemzésből. Azaz ha nyert most, vesztett 14-én, akkor nem lehet Oroszlán az aszcendens. Ezért adtam meg neki azt a metszetet, ahol még belefér a módszereim szerint az általam ismert élete, a szolár-győzelem és a választási győzelem is. Attól ugyanis, hogy van a szolárban egy esemény, még lennie kell máshol is az élet-előzményekben, ha ismerünk eseményeket. (jelentős, un. életeseményekről beszélünk) A két választás pedig elég jól behatárolja ezeket– meg a korábbi választások feljegyzett győzelmei is.


Úgyhogy a következő időpontot tekintem reális kiindulásnak Erdogan esetében a jövőbeni pontosításokhoz: 12:20 perc. A börtön ugyanúgy benne van, a vallási szélsőséggel való játszadozás is, meg a mérhetetlen hatalomvágy és az a gesztus, amivel méltatlanul kicsúfolta ellenfelét a választási beszédben. A gyógyíthatatlan betegség is a radix szerinti helyén található ebben a felállásban, illetve a korábbi választások minden győzelme.


Ugyanakkor ezzel a győzelemmel neki politikai és nemzetközi problémákat hoz a most induló ciklusa.


Alább a képlete:


11 views0 comments

Recent Posts

See All
Post: Blog2_Post
bottom of page