top of page
Search
  • Writer's pictureCzingráber Gyula

Nyári kvartál

Szeretett országunkban továbbra is a kisebb szélsőségek és az infláció dominálnak a következő negyedévben. Továbbra is együtt kell élnünk a “spórolunk még egy ideig” érzéssel, illetve bizonyos megszorításokkal.A háború okán még mindig kapjuk a támadásokat szeretett és nem szeretett szomszédainktól a Plútó miatt, ami ami a hármas házban állva arra is utal, hogy talán nemzetiségi kérdésekben kell állást foglalnunk, de a 8-as házas Nap, ami Rák dekádban áll, nem fogja tudni ezt úgy kezelni, ahogy kell. Tehetetlenség és a kényszerű diplomáciai fejet hajtás lebeg a levegőben. Szippantsunk egy mélyet, és fújjuk ki a mérget, mert lesz még szőlő… lesz még könyörgés, hogy védjük meg Európát – legalábbis elviekben és példamutatással, hogy nem dőltünk be az USA vénember hülyeségének.

Beszivároghatnak kétes elemek, akik problémákat okozhatnak... A Halak Neptun IV-es házban áll, ez pedig mutathat szélhámosságra is hajló átutazókat. Sajnos a háború miatt a menekültek közt nem lehet szelektálni, hogy ki a kém, vagy a dezertőr, így ezek bejuthatnak az országba.

Még mindig a Plútó, ami jelezhet visszaéléseket is kommunikációban az állami apparátban. 3-as ház, ahol éppen retrográd az öreg gonosz. Ha kikacsintunk nagy keleti szomszédunkra, akkor ott ezzel a visszatérő Plútóval megismétlődhet Putyin ellen egy merénylet. Azt azért a szurkolók vegyék figyelembe, hogy a nem tisztázott utódlási kérdések miatt nem mindegy ki kerülne arrafelé sem a trónra, mert Putyin saccperkábé nem nyomja meg a piros gombot, míg egyes forrófejű és túldimenzionált vezetők arra hajlamosabbak lennének. Mi pedig, legyünk őszinték, nem akarunk egy atom-télben fűteni a poszt-csernobili zombik darabjaival. Bár, talán olcsóbb lenne, mint a tüzifa.

A melósoknak sem lesz jobb, de a lomhán bekúszó nyomor és a hitelek kényszere miatt a szegénység fokozódik, kénytelenek lesznek elfogadni a felkínált munkalehetőségeket. A 6-osban a Jupiter hetedik fokon áll, tehát csökken a munkanélküliség, ha pedig külföldben gondolkodunk, akkor azt sanszos, hogy tartósra akarjuk. Növekszik a kivándorlás és a betelepülő bérmunkaerő aránya. Az sem elképzelhetetlen, hogy jobban becsüljük majd a vendégmunkásokat.


A külföldi energiafüggőségünk továbbra is fennáll és emiatt nem tehetjük azt a nemzetközi kapcsolatokban, amit szeretnénk… Ez pedig eléggé rossz hatással lesz az országra, illetve a terveinkre. (Az Uránusz VII-es házban qua a 9-esben álló Marsra)


Az infláció is mozog (8-as Merkúr boldogítja a dolgozó rétegeket), esetleg átstrukturálják a hiteleket, ami viszont hozza, hogy akár törvényi útra is vihetünk több esetet.


Elképzelhető, hogy bizonyos sérelemeket nem tudunk elengedni, így ebből nemzetközi konfliktus is lehet.


A tanárok helyzete stabilizálódhat ebben a negyedévben, (Bika Jupiter még mindig) ha arra kapjuk az analógiát. Meg tudnak egyezni és vége lehet a sztrájknak, illetve a hétvégi kordonbontások kikerülnek a családi programból.


A Bika Jupiter qua az Oroszlán Holdra, ami 9-es házban állva még mutat egy olyant, hogy az együttműködés bevállalása a pártok és honfitársaink közt segít abban, hogy ne essünk szét országosan.


A vállalkozások aktívan dolgoznak, komoly nyereségre lehet számítani ebben a szektorban, illetve az adók kérdései is előkerülnek ebben a negyedében. Én további megszorításokra számítok és a kisvállalkozások gyengülésére. Mindezt a Merkúr és a 9-as ház kapcsolatából. A Merkúr a 8-as házban az adók változása, a dolgozók felé. Aki azért vállalkozó, mert így hívják az adózási formát, amiben létezik, az most jobb, ha tartalékolja a pénzét…


22 views0 comments

Recent Posts

See All
Post: Blog2_Post
bottom of page