top of page
Search
  • Writer's pictureNemastro

Putyin kamu képlete

Gondoltam, megvizsgálom egy kicsit az Orosz elnök képletét, mert nekem az, amit eladnak időpontként, nem stimmel. Ahogy Mátyás királyunké sem, de az másik mese.


A nyilvánosan elérhető adatok szerint ez az adat:

Név Putin, Vladimir Gender: M

Születési név Vladimir Vladimirovich Putin

Időpont 7 October 1952 at 09:30 (= 09:30 AM )

Hely St.Petersburg, Russian Federation, 59n55, 30e18

Időzóna MSK h3e (is standard time)

Adatok eredete Ütköző/ellenőrizetlen Rodden besorolás DD


A Rodden skála DD besorolása szerint ez egy nem túl megbízható adat. A gyűjtőnek oka volt feltételezni, hogy nem az igazat hallotta, de lehet, hogy Putyin ténylegesen nem is tudja, csak mondott egy időpontot, minden mindegy alapon. Ismerve a mainstream asztrológia megbízhatóságát és az ehhez kapcsolódó hiedelmeket, érthető is a hozzáállása.

Más verzió, hogy mint ex-KGB-s, zsigerből hazudott, mert ők tanulják, hogy nem adunk ki adatot magunkról...


Íme az astro.com képlete és mellette jobbra az, amit én feltételezek. Az indoklás alább.
Putyin életének általam ismert eseményei a neten elérhető infók alapján:


– traumák gyerekként

– nagyon szegények

– hadirokkant apa

– két testvér előtte meghalt (neki ez nem esemény, mert nem élte meg)


– érzelmek elfojtása gyerekkorban

– rossz társaság fiatalon, intézetbe akarták zárni, elkezdett boxolni, sportolni azért, hogy megvédje magát

– kiszámítja az ellenfelek mozdulatát a harcban

– szereti, ha előnyös helyzetekben fotózzák

– nagyon védi a családját és a magánéletét


A SC AC-el így néz ki az elemzés az életeseményei tükrében:

Gyerekkori tramumák: a Vízöntő IV-es házban ez nekem eleve kérdéses, inkább a másság és a változatosság dominálna, az apa szerepében sem a szegény hadirokkantat emlegetné fel, hanem inkább a különlegességét, vagy azt, hogy nem is volt apja, de ez egyfajta hiány helyett a másságként érzékeli. Szűz AC-vel viszont a Skorpió lesz a IV-es ház és nekem az jobban illik a fenti családi körülményekre. Van egy olyan cikk, ahol azt írják róla, hogy másik családdal is megosztották az otthonukat. Ez jól hangzik a közösségre a Vízöntővel, de megint nem a traumás gyerekkort idézné nekem, inkább az egyediséget.

Még egy fontos dolog az életéből: rossz társaság és emiatt kezdett harcolni tanulni, vagy sportolni, ha valakinek sérti a fülét ez a szó. Ez a 12-es Plútó trigon 5-ös Mars, ami hozza, hogy van tehetsége a sporthoz. Manapság abban éli, hogy ellenségei miatt állandóan harckészültségben van, vagy a szorongás miatt edzi magát folyamatosan. A 12-es Plútóval mások tehetik befolyásossá, ami hozza az erőszakos érvényesülést a Marssal. A Skorpió AC-nél a hatalomba kerülése hozza, hogy kisajtol minden anyagi előnyt, amit el tud érni. Egyfajta speciális érvényesülés ez anyagi téren a 2-es Marssal. Kemény, de neki a vagyon kell. Ha az ötös házat nézem, akkor Skorpióval Halakban áll. Hogy ezzel nem fog sportolni a hatalomban, hetven évesen, az biztos. Nyolcas Holddal jön, elválnak tőle, vagy gyermeket veszít, esetleg a népét. Eddig mindössze a feleségét vesztette el, szóval miben élte akkor ezt az analógiát? A X-es Holddal viszont fontos lesz neki a haza és a hivatást is élni akarja ezen keresztül. Ha együtt is áll a Jupiterrel, akkor pedig benne van a nagyon erős kötelék a családhoz, amit tudunk is róla. Ezt a családot erősen védem attitűdöt is inkább a Skorpió IV-es házhoz tenném, mert a Vénusz is benne áll nálam és ezzel a gyerekeit államtitokként kezelteti. Szélsőséges ragaszkodás a biztonsághoz a családban – ez az analógia. Ugyanezzel az állatokat is szereti, tudunk a kutyáiról.Politikában helyezkedett el, nemzetközi jogot tanult, államvédelemben dolgozott – valakivé válni akart, nem egyszerűen a gazdagság motiválta, a hatalom, hanem hogy tiszteljék is. Simán csak a Plútóval ez az MC-n azt hozná, hogy nem érdekli a tisztelet, mert a félelemmel irányít kizárólagosan.

Sorsfeladatban az önbizalom és a biztonság megteremtése a lényeg neki, amit a nyilvánosság előtt kérdez fel a sors. Nekem nem tűnik úgy, hogy érdekelné a saját politikai megítélése. Inkább az, hogy a hatalomban maradjon, ami a tízes ház lenne. Ott terjeszkedik.


A stellium jelentése: vezető szerepben logikusan gondolkodik és kitartóan halad, amiért áldozatot is vállal.

Ez a 12-es házban akkor úgy néz ki, hogy mindezt másokért teszi, mások emelik fel ide. Nos, ezt azért vitatnám vele kapcsolatban. A 3-as házban ez úgy néz ki, hogy szellemileg nyilvánul meg, illetve a környezetben, kapcsolatokban. A 12-es házban nem mehet a nyilvánosságra, másoknak kell odavinni őt. A 3-asban remekül szerepel és vezetni is tud. Amire még gondoltam, hogy szóbajöhetne neki, mint állás, az a X-es házban, ahol egyértelműen a hatalomról szól, az elismertségről. Csak itt is a Holdja az Ikrekben áll, ami a kommunikációs készséget erősíti meg. De ő nem az a nagyon diplomata, inkább a magabiztos ember, amit én látok benne.


A Skorpió AC-el az Uránusz 9-es házas, ami a hitrendszerében hozna sajátos hozzáállást és egyben ezzel ki is ütné a 12-es stelliumot. Tehát nem lehetne vele mások által felemelt személy. Inkább elvitte volna a szellemi magányba, illetve a frusztrációba, amit a 12-es bolygócsoport hozhatna neki.

A Szűz AC-el a 11-es Uránusz viszont különleges támogatókat, vagy barátokat is hozhat, akik elfordulnak tőle időnként, vagy végleg. Tudjuk, hogy ez megtörtént a háború kitörése után.

A VII-es Jupitere is támadja a X-es Plútót, ami azt jelenti nálam, hogy elismertsége fontos és emiatt nem fog hatalomba kerülni, vagy le kell mondania. Ezzel a lemondással akkor is élhet, ha a Plútó felvitte a csúcsra, mert a szextiles 12-es stelliummal elmenne a magányba.

A Szűz AC-el mindez a 12-es házból úgy hangzik, hogy a titkos támogatók emelik ki a környezetében. Vagy a félelmei. De inkább a támogatókat gondolom ide, hiszen így került hatalomba, hogy Jelcin emelte fel elnöknek.

Nem ment a háttérbe, illetve nem maradt ott, előjött. Láttatni akarja magát és ezt segíti nála sors, nem az elbújást.


Nézzük a házurakat.

A Skorpióban mivel vezetné a repülőit? Tudjuk, hogy szeret repkedni és ezt reklámozza is. A repülés 9-es ház, de az ura itt a Hold a 8-as házban áll. Ezzel nem repülne, félne inkább ettől. A Szűz AC-el viszont 9 ura az 5-ben áll, ami már simán élvezhetővé is teszi a repülést.


A sajátosság, hogy nálam az AC-nek egyik verzióban sincs ura (Skorpió és Szűz aszcendens esetén), ami eléggé furcsává teszi a helyzetet. Pedig mindössze annyi lehet, hogy nem tisztán egóból cselekszik, nem ő maga a legfontosabb, bár mindkét AC-nél erős az érvényesülési vágy, hanem például az 5-ös ház ura a X-ben mutatja nála, hogy a vezetői adottságokkal tud élni. Ez pedig hozza, hogy azt hiszi, nem tudja irányítani a környezetét. Ez a csapdája, amit feltételezhetően meg tudott haladni, bár a bizalmatlansága mindenkivel szemben ebből ered.


Az Ikrek Holddal is bajom van. Azzal egy cserfesebb, kommunikatívabb manuszt adna ki, nem egy mértéktartót embert. A “Feketelista” című sorozatban Reymond Reddington az Ikrek Hold. Imád dumálni. Putyin ilyen lenne? Inkább a Bika akkor már, de azzal meg nagyon odébb van az órája. Szóval nekem ez is kérdéses.


Mindezt összevetve tényleges adatok szűkében a pontosítás nélkül nekem ez az ember és életpálya inkább az Oroszlán-Szűz aszcendenst hozza ki. Ebből személy szerint a Szüzet tartom reálisabbnak. Aztán majd kiderül egyszer talán, hogy van egy tényleg bizonyítható születési órája.


Ezzel az Ikrek Holddal az Ukrán invázió megkezdése napján kellene lennie egy Mérleg Merkúr félkvadrát Nyilas Hold analógiának. Bikával nincs ilyen. Ez azt jelenti az események tükrében, hogy a csapatmanőverek a nemzetközi közvélemény előtt nem háborús cselekménynek lettek eladva. Kvadráttal az lenne.

Kínos, de ha két nappal korábban lép, ahogy az tervezve volt, akkor gond nélkül bekebelezi Ukrajna adott területeit és Zelenszkijt is elkapja. Őt magát ugyan lehet, hogy komoly fenyegetés éri, de vér nélkül lenne győztes helyzetben.


Elemzés a Szűz AC-el:


Hogy áll a hatalomhoz, milyen céljai vannak? Mik a motivációi?

A hatalomban elsősorban biztonságot nyer, nélküle felborul az élete. Ha nem tudja elfogadtatni magát, vagy nem tisztelik odahaza, akkor vége. Pszichés zavarok jönnek elő. Célja az elismertség, hogy valaki legyen, akire felnéznek. Másik motivációja a hazaszeretet, ami elég furán hangzik manapság, tekintve, hogy nem divat, de ezzel a képlettel ő mélyen szereti az országát és még saját elképzelései ellenére is igyekszik azt segíteni – nyilván a maga módján. Harcos típus, nem hátrál meg a kihívásoktól, de ezt nem látványosan teszi, inkább türelemmel, kitartással és felvállalja az érte hozott áldozatokat.

Valószínűleg pragmatikusan kegyetlen, azaz céljai érdekében nem riad vissza semmitől. Érzelmeiben szélsőségesen ragaszkodó, de ha megbántják, nehezen, de meg tud bocsájtani. Második esély viszont nincs.


Barátként csak olyan jöhet számításba, akit fel is tud vállalni, de tisztában van vele, hogy nem fog a nyakán lógni. Kicsit olyan barátságai vannak, akik jönnek-mennek, amikor neki szüksége van rájuk. Ezek a barátok befolyásolják döntéseiben, úgyhogy ebből inkább kihagyja őket.

Ellenségei vannak – ez a szerencséje, mert addig kevesebb betegség találja meg. Viszont őket képes könnyedén legyőzni. Rá illik a vicc, hogy ha vannak barátai, akkor nem kellenek neki ellenségek. A szerető is hangsúlyos a képletben, inspirálja, gyerekeket is hoz neki. Ha ismernénk a tornásznő szeretője gyermekeinek születési idejét (pontosan, vagy megbízhatóan), akkor valószínűnek tartanám, hogy őket a Mars direkciói hozták. Ugyan nincsen alsó fényszöge, de házban állóként önmagában is eseménykiváltó lehet.


A politikában harcos hozzáállást képvisel, nyomulós és ravasz, könnyen ígér és betartja, ha kell. Itt megvan neki az örök kételkedés, le kell hozzá győznie magát, hogy elhiggye, a másik is korrekt lesz, tehát eleve bizalmatlan és túlbiztosít. Mivel az első negyede hangsúlyos, így személye számára fontos, hogy ő érje el a dolgokat és rosszul tűri az ellentmondást. Az országa jóléte ambicionálja.

Ellenségeit áldozatnak látja, velük szemben nem érez könyörületet. Ha megszorongatják, akkor támad, nem nagyon nézve a következményeket. Stratégiában inkább erőszakosnak és kiszámíthatatlannak gondolom.


Feladatban azt kapta, hogy vállalja magát a biztonság megteremtésén keresztül. Azaz szorosan kapcsolódik Oroszországhoz is ebben az élethelyzetben, hiszen ő az egyszemélyi vezetője, diktátora a hazájának. Így hát érthető, hogy miért reagál olyan szélsőségesen az Orosz állampolgárok állítólagos, vagy tényleges támadására. Ebben benne van személyesen és érzelmileg is.

Erőssé az teszi, hogy nem kizárólag önmagának tulajdonítja a sikereit, hanem a kapcsolatainak. Gátlástalanul áll az élethez, de amit kér cserébe, azt megadja.


49 views0 comments

Recent Posts

See All
Post: Blog2_Post
bottom of page