top of page
Search
  • Writer's pictureNemastro

Törökország és Erdogan

A török választások érdekesen hathatnak Európa jövőjére. Nem utolsósorban a migránskérdés miatt, hiszen tudjuk, hogy Erdogan ezzel a kártyával játszott. Ha elveszti a választásokat, a valószínűsíthető utódja talán máshogy áll ehhez a kérdéshez.


A választások napja 2023.05.14. Feltételezem a reggeli óráktól lehet voksolni, azaz mondjuk 6 órától.

Ez a nap a jelenlegi elnök számára nem egy ideális választási nap, a képlete szerint a megkérdőjelezhető eljárások, azaz a csalás lehetősége fegyveres konfliktus kirobbanását hozhatja a jövőben. Nem feltétlen ezen a napon, de a ciklusa folyamán biztosan. További lehetőség még neki, hogy belebetegszik, műtétre kerül a sor, ami miatt talán kiesik a politikából. Ha a szolárját Isztambulban töltötte, akkor erősen játszik nála a műtét és úgy egyáltalán, hogy olyan történik vele, ami miatt nem teheti, amit akar.


Ha döntetlenre végződik a voksolás, akkor a következő időpont lehet a döntő, de az is konfliktusos időszaknak néz ki.


Erdogan képlete a következő az astro pont com oldalról:
Fő ellenfele Kılıçdaroğlu Kemal – hogy könnyen ki lehessen ejteni –, egy nála is idősebb politikus, aki arról ismert, hogy igyekszik több pártot és vallási érdekcsoportot is összefogni. Nála nem találtam aszcendenst, így megpróbáltam meghatározni. Amit róla ki tudtam deríteni, az az, hogy hét gyerekként a negyedik a családban, legalább négy településen járt iskolába és eladó volt fiatalon. Könyvelő lett az egyetem után, majd politizálni kezdett. Három gyermeke van.

Ebből egy durva becsléssel 3-as házba tettem az Uránuszt, de például a Vénusszal hezitálok a VII-es és 8-as ház közt.


Kılıçdaroğlu Kemal becsült képlete 1948.12.17. Ballıca, Törökország ~12:40Számára a választás napja akkor lehet nyerő, ha nem 3:20-5:50 illetve 9:50-12:40 között született. Továbbá, ha 13:00-13:50 között sem. "Megadtam neki a lehetőséget", hogy nyerjen, így a két rossz időpont közé tettem be az AC-t. Ha tisztes körülmények között csúnyán elveszti a választást, akkor az említett időkben kell keresni a születési idejét. Meglátjuk. Ha eljutnak a második körig, az neki győzelem, amihez ugyan nehézséggel jut el, de mégis ő lesz az elnök. Lehet olyan nehézség is, hogy biztos, ami biztos alapon Erdogan lecsukatja, száműzi valamiért.A választások képlete május 14-én reggel 6 órára Ankarára állítvaA választások képletét Ankarára állítva reggel 6 órára azt láthatjuk, hogy a politikai hatalom felemel valakit, aki mindenki érdekét képviseli.

Ha a jelenlegi elnököt vesszük a Napnak – ahogy kell –, akkor ez olyan, mintha jó lenne Erdogannak, de mert a Plútó van a 9-es házban, így ez olyan dolgot jelent, ami erőszakhoz, vagy kényszerű beavatkozáshoz vezet és ez hozza létre a 12-es házas Napot, ami még az Uránusszal is együtt áll. Azaz függetlenné válik (itt ez a mindenki által gyűlöltet jelenti), vagy elviszi egy infarktus. Ugyanez jelentheti, hogy nyer az ellenfele, de be lesz mondjuk záratva, vagy menekülni kényszerül – így az Uránusz is megjelenik.


A 3-as házban a Mars miatt erőszak lehet, amit a 12-es Jupiter akadályozna meg, mint a T-kvadrát csúcsa. Azaz kellene egy erős politikai egység, hogy ne legyenek zavargások. Jelenthet ez nemzetközi beavatkozást is, de ez erősen kétséges szuverén államként.A második választás képlete május 28-án reggel 6 órára állítva:A második választás képlete nagyon hasonló, de ott már egy újabb T-kvadrát is megjelenik. Ott az ország népe akadályozza a a régi elitet, hogy sikerük legyen. Ezzel a 12-es Nap lehet a győztes, azaz a mindenki által egységesen akart vezető. Erősen kétlem, hogy ez Erdogan lenne.

18 views0 comments

Recent Posts

See All
Post: Blog2_Post
bottom of page